bus auto fiets
Menu

Wat zit er in jouw woning?

Bij een nieuwbouwwoning is het niet altijd duidelijk wat er allemaal zit inbegrepen in de koopsom. Goed om te weten: de woningen van Hooiwal worden duurzaam en compleet opgeleverd. Alle woningen beschikken over een warmtepomp, zonnepanelen en hebben vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping.

Op deze pagina lees je wat je nog meer kunt verwachten! 

Energie Duurzame Warmtesystemen

Warmtepomp en zonnepanelen

De woningen van Hooiwal worden voorzien van een energiezuinige en duurzame energieopwekkingsinstallatie. Deze bestaat uit een gasloze individuele lucht-water warmtepomp gecombineerd met een zonne-energie installatie. De warmtepomp levert warm tapwater en zorgt ervoor dat je woning lekker warm blijft in de winter. Afhankelijk van het woningtype is er zelfs een functie aanwezig die je woning verkoeling kan bieden in de zomer. Op het dak van je woning komen zonnepanelen die stroom opwekken. Duurzaam en goed voor je energierekening!

Door de warmtepomp, zonnepanelen en uitstekende isolatie beschikken de woningen van Hooiwal over energielabel A+++. Ter indicatie: een gemiddeld huishouden is in een nieuwbouwwoning met energielabel A+++ maandelijks 120-130 euro goedkoper uit dan in een gemiddelde bestaande woning met energielabel C. Bij een energieneutrale woning (label A++++) loopt dit voordeel zelfs op naar 225 euro per maand. (Bron: Milieucentraal / CBS).

DSC3897

Sanitair

Voor je nieuwe badkamer kun je alle kanten op. In LIV kun je alvast in je toekomstige badkamer staan om een goed idee te krijgen van de ruimte. De sanitair adviseur laat je zien welk sanitair, en welke tegels, opgenomen zijn in de koopsom van je woning en vertelt je wat er nog meer mogelijk is.

In de tussen- en hoekwoningen van Hooiwal heeft jouw sanitair standaard een luxe afwerking. In de hoekwoningen XL en de levensloopbestendige woningen heeft jouw sanitair een topline afwerking. Bij beide afwerkingen betekent dit dat de badkamer en toiletruimte voorzien zijn van Villeroy & Boch uitrusting. Het standaard tegelwerk is leverbaar in verschillende stijlen. Kies uit de mogelijkheden in wand- en vloertegels zelf de stijl van jouw badkamer en toiletruimte.  

Natuurlijk kun je de badkamer en toiletruimte van je woning ook compleet naar eigen smaak inrichten. In de showroom van LIV doe je volop ideeën en inspiratie op voor de badkamer van jouw dromen. Loop door de verschillende badkamerstijlen en ontdek welke stijl het beste bij jou past. Lees meer over de sanitair van jouw woning in de sanitairbrochure op de downloadpagina

Naar de downloadpagina
LIV Nijmegen A3 Formaat 300 Dpi12

De keuken

De keuken is voor veel mensen het hart van de woning. Belangrijk dus om goed na te denken over de keuzes die je maakt. Loop in LIV alvast door de verschillende keukens in de modelwoningen en stijlappartementen en ervaar wat de ruimtes met je doen. Bij de woningen van Hooiwal krijg je een keukencheque, de waarde hiervan is afhankelijk van het woningtype:

Type woning

Waarde keukencheque

Tussenwoning en hoekwoning 

€ 3.250,-

Levensloopbestendige (semi) bungalow | hoek en tussen

€ 3.750,-

Hoekwoning XL 

€ 4.000,-

De keukencheque kun je inleveren bij LIV. Tijdens je adviesgesprek ga je met de keukenadviseur aan de slag om het hart van je nieuwe woning, helemaal te laten voldoen aan jouw eigen wensen. De showroom van LIV biedt een zee aan inspiratie en ideeën. Mogelijkheden genoeg!

16Spaansen Veenendaal

Tuinklaar 

Direct bij oplevering van je nieuwe woning genieten van je tuin: met Tuinklaar is dit mogelijk! Standaard worden de woningen van Hooiwal opgeleverd met Tuinklaar Basis, waarmee de basis voor jouw nieuwe tuin al is gerealiseerd.

Tuinklaar Basis vormt een goede basis voor een heerlijke tuin. Aan de voorzijde wordt een betegeld pad naar de voordeur aangelegd en aan de achterzijde wordt een terras gerealiseerd met een betegeld pad naar de berging. Aan de voorzijde (bij de hoekwoningen ook aan de zijkant) worden lage hagen geplant. 

Wil jij je tuin direct uitbreiden? De Tuinklaar adviseur in LIV helpt je bij het samenstellen van jouw ideale tuin. In de daktuin bij LIV vind je 350 m² aan tuininspiratie: ruime keuzemogelijkheden door de toepassing van de juiste materialen, beplanting en verlichting. De daktuin toont slechts een greep uit de collectie, maar biedt je volop ruimte om je ideeën vorm te geven.

Een van de eerste projecten met Tuinklaar was Eiland F in Veenendaal. Via onderstaande button lees je over de ervaringen van de bewoners!

Ervaringen Tuinklaar
MK_LIV-wonen_2-0081-we.jpg

Woonklaar

Denk je eens in dat jouw woning al vóór oplevering helemaal klaar is en je niet meer hoeft te klussen. Je kunt direct je nieuwe thuis betrekken. Fijn toch? Bij Hooiwal kan dit! Als koper kun je kiezen voor Woonklaar. De Woonklaar-adviseur laat je zien welke mogelijkheden er zijn en zorgt dat alles op de door jou gekozen manier woonklaar wordt gemaakt. Bij ontvangst van de sleutels van je nieuwe woning zijn de wanden al afgewerkt met je favoriete kleuren, je vloeren liggen te wachten op jouw voetstappen en ook de raamdecoratie, binnendeuren en trapafwerking is geregeld. Hoe fijn is dat!?

Nieuw Logo

Het Anker 

Koop jij je nieuwe droomwoning in Hooiwal, dan fantaseer je misschien ook al over de inrichting. Goed nieuws: als koper krijg je een Woondromen-meubelcheque! Hiermee ontvang je 15% korting bij aankoop van zitmeubelen bij Het Anker. Het Anker is één van de grootste producenten van zitmeubelen in Nederland.

Nieuwsgierig naar de woningen?

Naar het woningaanbod!

Update

Nog enkele woningen beschikbaar

Nog enkele woningen beschikbaar

Goed nieuws: er zijn nog enkele woningen beschikbaar! Zie jij jezelf hier al wonen? Geef je interesse door via onderstaande button of neem contact op met de makelaar (Hans Janssen, tel. 024 324 4244 of Sjuul van de Klok, tel. 0487 518 566).

Naar het woningaanbod