bus auto fiets
Menu

Uitleg online inschrijven

Online inschrijven

Heb jij interesse in één van de woningen van Hooiwal? Op woensdag 14 december is de verkoop gestart. Op dit moment zijn er nog enkele woningen beschikbaar. Dus wees er snel bij! Op deze pagina lees je waaruit het online inschrijfformulier bestaat en waar je het formulier kunt vinden. 

Wat moet ik invullen?

Allereerst moet je natuurlijk de bouwnummers invullen waarvoor je in aanmerking wilt komen. Dit kan je het beste bepalen via het woningaanbod. Je kan tot een maximum van 10 bouwnummers selecteren op volgorde van jouw voorkeur, maar wij raden aan om alleen de bouwnummers toe te voegen waar je ook echt voor in aanmerking wilt komen.

Vervolgens vul je jouw NAW-gegevens in (en die van jouw partner, in het geval je samen een woning koopt). Deze gegevens zijn nodig om de koop-/aannemingsovereenkomst op te maken voor wanneer je uiteindelijk een woning koopt.

Tot slot dien je enkele financiële gegevens (zoals inkomen) in te vullen. Vóór het versturen heb je altijd de mogelijkheid om nog opmerkingen toe te voegen aan je inschrijving, zodat het plaatje compleet is. 

Heb je informatieve vragen?

Indien je informatieve vragen hebt kan je natuurlijk ook eerst even contact opnemen met de makelaar. Hij kan je dan alles vertellen over het plan en waarom je hier echt moet gaan wonen.

Geïnteresseerd in een woning?

Schrijf je nu in

Waar vind ik het inschrijfformulier?

Je vindt het online inschrijfformulier op jouw persoonlijke accountomgeving

Als je een nieuwe gebruiker bent kan je onderstaande stappen volgen om je aan te melden voor jouw favoriete woning(en):

  1. Klik op de "Schrijf je nu in" knop hierboven.
  2. Vul je gegevens in bij "nieuwe gebruiker".
    • Als je een melding krijgt dat het account al bestaat kan je jouw account activeren en een wachtwoord aanmaken door middel van de "wachtwoord vergeten" optie.
  3. Bevestig je gegevens door te klikken op de "bevestig mijn registratie" knop in de bevestigingsmail.
    • Als je de email niet hebt ontvangen, controleer dan ook voor de zekerheid de ongewenst / spamfolder.
  4. Je kan nu een wachtwoord instellen voor je account. 
  5. Vervolgens kan je direct beginnen met het invullen van het inschrijfformulier