bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Verkoop start 14 december!

24 november 2022

Goed nieuws: de start verkoopdatum voor Hooiwal is bekend. Woensdag 14 december om 12.00 uur gaan de woningen in verkoop!

Hieronder lees je meer over de woningen, het inschrijfproces en de meerwaarde die LIV biedt voor kopers.

Over de woningen
Zoek jij een tussenwoning, een ruime hoekwoning of een levensloopbestendige woning? Het gevarieerde aanbod van Hooiwal biedt voor iedere woonwens een passende woning. Hieronder zie je per woningtype de circa woonoppervlaktes en indicatieve prijsbandbreedtes (prijspeil 2023) per woningtype. Zodra de verkoop start komt alle woninginformatie online, waaronder de definitieve woningprijzen per bouwnummer.

Goed om te weten: de 15 tussenwoningen worden aangeboden met KoopStart. Deze oplossing maakt het mogelijk om woningen aan te bieden tegen een lagere prijs dan de marktwaarde. Dit gebeurt via een speciale koperskorting die van de marktwaarde wordt afgetrokken. Zo zijn de woningen ook voor starters beter bereikbaar en betaalbaar. Lees hier meer over KoopStart.

Tussenwoningen (15 stuks). Deze woningen met fijne achtertuin hebben een aansprekende en landelijke uitstraling.
Woonoppervlak: circa 119 m2.
Prijsbandbreedte (KoopStart): circa € 325.000 - 350.000,- VON.

Hoekwoningen (11 stuks). Zie jij jezelf al heerlijk wonen op de hoek? Deze woningen hebben een fraaie uitstraling en bieden volop ruimte.
Woonoppervlak: circa 119 m2.
Prijsbandbreedte: circa € 370.000 - 400.000,- VON.

Hoekwoningen XL (7 stuks). Heb jij graag alle ruimte? Dan zijn deze hoekwoningen met 3 volwaardige woonlagen iets voor jou!
Woonoppervlak: circa 142 m2.
Prijsbandbreedte: circa € 420.000 - 455.000,- VON.

Levensloopbestendige woningen (5 stuks). De woningen hebben een slaapkamer en badkamer op de begane grond. De 2 hoekwoningen hebben parkeerplek op eigen terrein en de 3 tussenwoningen kunnen parkeren op de openbare parkeerplaats direct voor de woning.
Woonoppervlak: circa 105 m2.
Prijsbandbreedte tussen: circa € 350.000 - 370.000,- VON.
Prijsbandbreedte hoek: circa € 400.000 - 430.000,- VON.

Eenvoudig digitaal inschrijven
Zoals gezegd: woensdag 14 december om 12.00 uur gaat Hooiwal in verkoop. Vanaf dan staat alle verkoopinformatie online: van de woningprijzen per bouwnummer, de sanitair- en keukenbrochures tot de koperskeuzelijst met meer- en minderwerk. Zodra de verkoop is gestart, kun je in jouw accountomgeving het inschrijfformulier invullen en versturen. Heb je een financiële check opgevraagd, dan kun je deze uploaden bij je inschrijving. Voor een financiële check kun je onder meer terecht bij LIV Hypotheken.

Start verkoop-event
Woensdagavond 14 december zal er in Woonbelevingscentrum LIV een start verkoop-event worden gehouden. In de volgende nieuwsbrief vertellen we hier meer over, maar noteer deze datum alvast in je agenda! Tijdens het event kun je informatie inwinnen over de woningen en kun je al jouw vragen over het verkoopproces stellen. De medewerkers van LIV, Sjuul van de Klok Makelaardij en Hans Janssen Garantiemakelaars staan je graag te woord.

De LIV wooncoach: voor jouw gemak
Ben jij straks één van de gelukkige kopers bij Hooiwal, dan helpt een LIV wooncoach jou bij het maken van keuzes op weg naar je droomwoning. Bij het kopen van een nieuwbouwwoning komt namelijk veel kijken. Om jou te ontzorgen, is de rol van de wooncoach in het leven geroepen. In Woonbelevingscentrum LIV doorloop je samen met je wooncoach het proces: van koken, baden en het tegelwerk tot een uitbouw of andere woningindeling. Dit allemaal onder één dak én met één vast aanspreekpunt!

Benieuwd naar de rol van wooncoach? Lees hier meer of bekijk de video via onderstaande button!

Meerwaarde van de LIV wooncoach