bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Verkoop Hooiwal gestart!

14 december 2022

Het is zover: de mooie woningen van Hooiwal zijn nú in verkoop! Ben jij straks één van de gelukkige bewoners?

Hieronder lees je hoe jij je kunt inschrijven voor de woning(en) van jouw voorkeur.

Digitaal inschrijven
Alle woninginformatie kun je bekijken via de aanbodpagina. Weet je op welke woning(en) jij je wilt inschrijven, dan kies je in je accountomgeving voor ‘Online inschrijven'. Vervolgens vul je de woning-, NAW- en financiële gegevens in. Heb jij jouw woningvoorkeuren al eerder doorgegeven, dan staan deze al klaar. Je kunt deze voorkeuren natuurlijk nog aanpassen naar wens. Heb je een financiële check aangevraagd, dan kun je deze uploaden.

Na digitale ondertekening kun je de inschrijving indienen en ontvang je een bevestiging van je inschrijving. De inschrijfperiode loopt tot volgende week woensdag 21 december om 23.59 uur, wacht dus niet te lang!

Verkoopinformatie
Op de downloadpagina vind je de verkoopbrochure, keuken- en sanitairbrochure, prijslijst en meer. Je ziet op deze pagina wat er allemaal zit inbegrepen in de koopprijs van de woningen.

Toewijzing en optantenavond
Na de inschrijfperiode worden de woningen toegewezen en hoor je uiterlijk vrijdag 23 december of er een woning aan jou kan worden toegewezen.

Hoera! Ben je één van de gelukkigen, dan hoor je welke woning aan jou is toegewezen, ontvang je meer informatie over het vervolgproces en nodigen we je uit voor de optantenavond op 18 januari in Woonbelevingscentrum LIV.

Helaas... Is er geen woning aan jou toegewezen, dan ontvang je bericht dat je reservekandidaat bent voor de woning(en) waarop jij je hebt ingeschreven. Vervalt er een optie op een woning, dan wordt de eerstvolgende kandidaat op de reservelijst benaderd.

Vragen?
Heb je vragen over de woningen of je inschrijving, dan staan de makelaars voor je klaar. Op de contactpagina vind je de gegevens.