bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Update | Verwachte start verkoop december

8 september 2022

In dit bericht geven we je een update over nieuwbouwproject Hooiwal in Druten.

Dit is de actuele status
Het ontwerpbestemmingsplan voor Hooiwal heeft onlangs 6 weken ter inzage gelegen. Er zijn geen zienswijzen ontvangen op het plan. Ook is de anterieure overeenkomst ondertekend tussen de gemeente Druten en KlokGroep. In deze overeenkomst zijn afspraken vastgelegd over de verdere ontwikkeling van Hooiwal. Goed nieuws, want dat betekent dat we volgens planning door kunnen.

Daarnaast zijn er de afgelopen periode overleggen geweest met de klankbordgroep De Hooiwal over de plannen en vond er een informatieve inloopmiddag plaats voor omwonenden. Zo wordt de omgeving actief betrokken bij de plannen van Hooiwal, met als doel een breed gedragen plan en een nieuwe woonwijk die zoveel mogelijk waarde toevoegt.

Verwachte start verkoop
De planning is dat de verkoop van Hooiwal in december van start kan gaan! We zullen de komende periode richting de start verkoop meer informatie met je delen over de 48 woningen. Denk aan nieuwe woningimpressies, de prijsindicaties per woningtype en informatie over de inschrijf- en toewijzingsprocedure. Zo weet je wat je kunt verwachten en ben je helemaal klaar voor de start verkoop.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!