bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Nog enkele woningen beschikbaar!

26 januari 2023

Er zijn nog enkele laatste woningen beschikbaar bij Hooiwal!

Momenteel zijn de makelaars druk bezig met de verkoopgesprekken met alle enthousiaste optanten van Hooiwal. Na de toewijzingsprocedure zijn er nog enkele laatste woningen beschikbaar. Dus zie jij jezelf al wonen in Hooiwal, loop deze kans dan niet mis en lees snel verder! De makelaar kijkt graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Laatste woningen van Hooiwal
Via de aanbodpagina zie je welke woningen nog beschikbaar zijn. Zo zijn er enkele riante hoekwoningen XL te koop, die met 3 volwaardige woonlagen volop ruimte bieden! Ook zijn er 2 fraaie tussenwoningen beschikbaar gekomen. Goed om te weten: bij deze woningen is het mogelijk om gebruik te maken van KoopStart. Met KoopStart koop je de woning tegen een lagere aankoopprijs dan de marktwaarde. Op deze pagina lees je meer over KoopStart en de makelaars informeren je er ook graag over.

Eenvoudig inschrijven of interesse doorgeven
Via de accountomgeving kun jij je inschrijven voor de woning(en) van je voorkeur. Liever direct contact opnemen met de makelaar om je interesse door te geven of voor meer informatie? De makelaars staan voor je klaar en helpen je graag verder:

Hans Janssen Garantiemakelaars: 024 - 679 0921
Makelaardij Sjuul van de Klok: 0487 - 518 566