bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Nieuw woningtype met lagere koopsom online!

22 juni 2023

Vorige week gaven we aan dat er een compacter woningtype tegen een lagere koopsom wordt toegevoegd bij Hooiwal. Inmiddels zijn deze nieuwe woningen te bekijken via de kavelkaart. Heb je interesse, geef het dan snel door!

Over de woningen
De nieuwe tussenwoningen* en hoekwoningen* hebben onder meer 2 fijne slaapkamers en een vrij indeelbare tweede verdieping. De tussenwoningen hebben een VON-prijs vanaf € 295.500,- en de hoekwoningen hebben een VON-prijs vanaf € 305.000,-.

* De impressies op de woningpagina laten momenteel nog de oude situatie zien met 3 woningen per blok. Volgende week komen de impressies met de nieuwe situatie (4 woningen per blok) online.

Heb jij interesse? Neem dan snel contact op met de makelaar (Hans Janssen - 024 679 0921 of Sjuul van de Klok - 0487 518 566). Je hoort dan snel of er een woning aan jou kan worden toegewezen. De toewijzing gebeurt op basis van het eerste contactmoment, dus wees er snel bij als je interesse hebt! Heb je een financiële check, dan geeft dat je een streepje voor bij de toewijzing. Hiermee toon je aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen of dat je de woning met eigen middelen kunt financieren.

Bekijk het woningaanbod!