bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Laatste kans om je in te schrijven!

20 december 2022

De mooie woningen van Hooiwal zijn sinds vorige week woensdag in verkoop. Zie jij jezelf al wonen in één van deze mooie woningen, maar heb jij je nog niet ingeschreven?

Wacht dan niet te lang, want de inschrijfperiode sluit morgen, 21 december om 23.59 uur.

Zo schrijf jij je in
Je kunt via de aanbodpagina de woningen bekijken. Op deze pagina vind je de brochures, verkoopstukken en meer. Benieuwd wat er allemaal zit inbegrepen in de VON-prijs? Dat lees je op deze pagina.

Zodra je weet op welke woning(en) jij je wilt inschrijven, ga je naar de accountomgeving. Via ‘Online inschrijven’ vul je de gegevens in en verstuur je de inschrijving, waarna je een inschrijfbevestiging ontvangt.

Toewijzing en optantenavond
Na sluiting van de inschrijfperiode hoor je a.s. vrijdag 23 december of er een woning aan jou is toegewezen. Is dit het geval, dan word je uitgenodigd voor de optantenavond op woensdag 18 januari vanaf 19.00 uur. Kon er helaas geen woning aan jou worden toegewezen, dan sta je automatisch op de reservelijst voor de woning(en) van jouw voorkeur.

Vragen of contact?
Heb je vragen, dan staan de makelaars voor je klaar via tel. 024 324 4244 (Hans Janssen Garantiemakelaars) of 0487 518 566 (Makelaardij Sjuul van de Klok).

Bekijk het woningaanbod!