bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Geef je woningvoorkeur alvast door!

1 december 2022

Met de start verkoop van Hooiwal voor de deur – woensdag 14 december om 12.00 uur – bieden we je nu alvast de mogelijkheid om jouw woningvoorkeuren door te geven!

Op welke woning(en) wil jij je inschrijven?
Op de kavelkaart zie je per bouwnummer de ligging, woningomschrijving, indicatieve prijsbandbreedte, plattegronden en de nieuwe woningimpressies. Heb je helder wat jouw favoriete woningen zijn, dan kun je deze met de button ‘Voorkeuren doorgeven’ selecteren en vervolgens doorgeven. Je kunt tot maximaal 10 bouwnummers selecteren.

Geef je jouw woningvoorkeuren door, dan staan deze woningen al klaar op het inschrijfformulier in je accountomgeving zodra 14 december de verkoop van start gaat. Je hoeft dan alleen nog maar de NAW- en financiële gegevens in te vullen om je inschrijving af te ronden. Je kunt jouw woningvoorkeuren altijd nog aanpassen voordat je de inschrijving definitief verstuurt.

Duurzame woningen met veel inbegrepen
Goed om te weten: de woningen van Hooiwal zijn zeer energiezuinig (energielabel A+++), doordat ze uitstekend zijn geïsoleerd, gasloos zijn en worden voorzien van zonnepanelen. Goed voor het milieu én voor je energienota! Ook zit er veel inbegrepen in de VON-prijs, zoals:

Tuinklaar. De woningen worden opgeleverd met Tuinklaar Basis, waarmee de basis voor jouw tuin al is gelegd. Aan de voorzijde worden lage hagen geplant (bij de hoekwoningen ook aan de zijkant) en een betegeld pad naar de voordeur aangelegd. Aan de achterzijde wordt een terras gerealiseerd met betegeld pad naar de berging. Deze basis kun je met het Tuinklaar-concept verder aanvullen. Alles wordt vóór oplevering geregeld, zodat je meteen geniet van jouw tuin!

Badkamer en keukencheque. Standaard beschikken de woningen over een mooie badkamer. In LIV laat de badkamerspecialist je zien welk sanitair en tegelwerk is opgenomen in de koopsom en wat er nog meer mogelijk is. Voor de inrichting van de keuken ontvangen kopers een mooie keukencheque van € 3.000,- tot € 4.000,- (afhankelijk van het woningtype) die te verzilveren is bij Woonbelevingscentrum LIV in Nijmegen.

Geef jouw woningvoorkeur door!