bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar!

22 december 2022

De mooie woningen van Hooiwal zijn sinds woensdag 14 december in verkoop. Inmiddels zijn de eerste woningen al toegewezen, maar er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Reageer snel!

Inmiddels zijn de eerste gegadigden benaderd door de makelaar met het nieuws dat er een woning is toegewezen. Dat betekent dat zij in dit mooie plan kunnen gaan wonen. Wil jij dit ook? Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. 

Zo schrijf jij je in
Je kunt via de aanbodpagina de woningen bekijken. Op deze pagina vind je de brochures, verkoopstukken en meer. Benieuwd wat er allemaal zit inbegrepen in de VON-prijs? Dat lees je op deze pagina.

Zodra je weet op welke woning(en) jij je wilt inschrijven, ga je naar de accountomgeving. Via ‘Online inschrijven’ vul je de gegevens in en verstuur je de inschrijving, waarna je een inschrijfbevestiging ontvangt.

Optantenavond
Op woensdag 18 januari vanaf 19.00 uur is er een optantenavond waarvoor alle kopers worden uitgenodigd. Je krijgt dan aanvullende informatie over dit plan. Kon er helaas geen woning aan jou worden toegewezen, dan sta je automatisch op de reservelijst voor de woning(en) van jouw voorkeur. 

Vragen of contact?
Heb je vragen, dan staan de makelaars voor je klaar via tel. 024 324 4244 (Hans Janssen Garantiemakelaars) of 0487 518 566 (Makelaardij Sjuul van de Klok).

Bekijk het woningaanbod!