bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Duurzaam wonen | LIV Financieringsbelofte

10 november 2022

De woonwensen-enquête van Hooiwal is door veel mensen ingevuld: bedankt! In dit bericht lichten we enkele resultaten uit en lees je over de start verkoop en de LIV Financieringsbelofte.

Duurzaamheid en voorzieningen belangrijk
Duurzaam wonen wordt door veel mensen belangrijk gevonden, zo wijst de enquête uit. De woningen van Hooiwal zijn uitstekend geïsoleerd, gasloos en voorzien van zonnepanelen. Hierdoor beschikken ze over energielabel A+++. Ter indicatie: een gemiddeld huishouden is in een nieuwbouwwoning met energielabel A+++ maandelijks 120-130 euro goedkoper uit dan in een gemiddelde bestaande woning met energielabel C. Bij een energieneutrale woning (label A++++) loopt dit voordeel zelfs op naar 225 euro per maand. (Bron: Milieucentraal / CBS).

Uit de enquête blijkt ook dat veel mensen de dagelijkse voorzieningen graag in de buurt willen hebben. De woningen van Hooiwal liggen vlak bij het centrum van Druten. Hier vind je een ruim aanbod winkels, supermarkten en horeca. Ook goed om te weten: voor een gezellig avondje theater of film ligt cultureel centrum Bogerd op enkele minuten lopen! Op deze pagina lees je meer over de gunstige ligging van Hooiwal.

Jouw hypotheek helder
De verwachting is nog steeds dat Hooiwal in december dit jaar of in januari 2023 in verkoop gaat. De komende weken kunnen we onder meer de nieuwe woningimpressies en de prijsindicaties per woningtype delen.

Weet jij al wat er qua hypotheek mogelijk is? Hierover kun je je laten adviseren bij een erkend hypotheekadviseur naar keuze. In LIV staat het team van LIV Hypotheken voor je klaar voor advies over de juiste hypotheek en de waardebepaling van jouw huidige woning. Wil je zekerheid dat je de woning kunt financieren? Vraag dan vrijblijvend de LIV Financieringsbelofte aan! Deze belofte kun je na de start verkoop uploaden bij je inschrijving. Dit geeft jou én ons de zekerheid dat je de woning kunt financieren en tegelijkertijd kan het jouw kansen bij de woningtoewijzing vergroten. Bij de geautomatiseerde woningtoewijzing wordt namelijk ook gekeken naar de volledigheid van de inschrijvingen, bijvoorbeeld of er wel/geen financiële check is toegevoegd.

Klik hieronder om meer te lezen en de Financieringsbelofte aan te vragen.

LIV Financieringsbelofte