bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Compacter en goedkoper woningtype bij Hooiwal!

15 juni 2023

Heb jij interesse in een compacter woningtype tegen een lagere koopsom? Bij Hooiwal voegen we een nieuw woningtype toe!

Nieuwe woningen met lagere prijs
We hebben gemerkt dat er veel vraag is naar compactere woningen met een lagere koopsom. Om aan deze vraag te voldoen, worden er aan de westkant van de wijk 6 woningen met een breedte van 5,40 meter omgezet naar 8 woningen met een breedte van 4,20 meter. Hieronder zie je de nieuwe verkaveling, met het nieuwe woningtype rood aangegeven.

Momenteel werken we de verkoopstukken voor de nieuwe woningen uit, deze komen volgende week online op deze website. Via de nieuwsbrief laten we je weten wanneer de verkoopstukken online staan. De woningen krijgen een VON-prijs van circa € 300.000 - € 320.000 (de exacte prijzen zijn volgende week bekend).

Heb jij interesse? Neem dan volgende week zodra de verkoopstukken online staan contact op met de makelaar om jouw interesse door te geven. Je kunt je interesse ook via de accountomgeving doorgeven. Je hoort dan snel of er een woning aan jou kan worden toegewezen. De toewijzing gebeurt op basis van het eerste contactmoment, dus wees er snel bij als je interesse hebt! Heb je een financiële check, dan geeft dat je een streepje voor bij de toewijzing. Hiermee toon je namelijk aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen of dat je de woning met eigen middelen kunt financieren.

Verkaveling Hooiwal