bus auto fiets
Menu

Jouw hypotheek helder

Heb jij je financiële mogelijkheden helder? Je kunt advies inwinnen bij een hypotheekadviseur of bank naar keuze. Je kunt daar ook een financiële check aanvragen, waarmee je op basis van jouw persoonlijke situatie een goed beeld krijgt van je mogelijkheden.

Vooraf zekerheid

met een hypotheekbelofte

Wil jij weten tot welk bedrag jij een woning kunt kopen? Wij adviseren je om een financiële check aan te vragen, zodat je vooraf weet wat je jouw mogelijkheden zijn. Bij de start verkoop kun je de financiële check uploaden bij jouw inschrijving. Dit kan je kansen vergroten bij de woningtoewijzing, want je toont aan dat je de woning(en) waarop jij je inschrijft écht kunt aankopen.

Een voorbeeld van een financiële check is de Financieringsbelofte van LIV Hypotheken & Verzekeringen. Op basis van je persoonlijke situatie krijg je kosteloos een helder beeld van jouw financiële mogelijkheden. LIV Hypotheken & Verzekeringen kent het project Hooiwal goed en is gespecialiseerd in nieuwbouwhypotheken, zodat ze jou uitstekend kunnen adviseren!

Meer over 

LIV Hypotheken
LIV Hypotheken

Een helder proces

Heb je op basis van je inschrijving een woning toegewezen gekregen? Gefeliciteerd! De volgende stap is het verkoop- en informatiegesprek met de makelaar. Zodra je een positieve aankoopbeslissing hebt genomen, kun je over gaan tot het tekenen van de koop-/aannemingsovereenkomst. Na het tekenen heb je doorgaans 8 weken de tijd om je hypotheek te regelen bij jouw bank of hypotheekadviseur.

Klik hieronder voor meer over LIV Hypotheken en om een vrijblijvend gesprek aan te vragen. Hiernaast zie je het team van LIV Hypotheken.

Vraag een gesprek aan